Eerst en vooral willen wij, Shari en Lina, je van harte welkom heten op onze website. We zijn enorm blij dat je hier bent.

We nemen je graag mee in de wondere wereld van Piperlou. En starten doen we met ons verhaal!

When dreams come true

Wat als iemand een idee koestert, maar dit met niemand deelt omdat ze denkt dat het niet zou werken. Dan zou er iets moois verloren kunnen gaan. Maar wat als die persoon de handen in elkaar zou slaan met iemand die dit idee ook koesterde? Dan zou er iets dubbel zo mooi kunnen ontstaan!

Who run the world? Moms!

Lina & Shari, dat zijn wij! 2 vriendinnen since a lifetime. We sprongen samen in dit avontuur en Piperlou werd een feit. Als mama weten we beide maar al te goed hoe graag we onze kids 'in't nieuw' steken. Want hoe schattig en knap zijn ze wel niet met die ene leuke outfit aan. We willen toch graag dat onze mini in het oog springt met leuke kleding? Wij gingen op zoek naar coole basics tot speelse eyecatchers zodat jouw oogappel er iedere dag modieus en toch comfortabel kan bijlopen.

And so the adventure begins

Onze boodschap die we maar al te graag willen brengen naar iedereen: Wees niet bang om te dromen en je ideeën uit te spreken. Probeer nieuwe dingen en geef vooral nooit op! Wij nemen jullie mee in ons avontuur.

Share your story with us

On Instagram

We kijken ernaar uit om jullie Piperlou'kes te zien shinen, share your outfit @piperlou.kids

With our HASHTAG

Deel zeker jouw Piperlou-ervaring met ons! #piperloukids